Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, miten käsittelemme ja suojellemme käyttäjien henkilötietoja tällä verkkosivustolla vikscasino.top. Olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi ja käsittelemään henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti. Pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojakäytännön huolellisesti ymmärtääksesi, miten keräämme ja käytämme henkilötietoja.

Mitä tietoja keräämme

Keräämme käyttäjän antamia henkilötietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite ja käyttäjätunnus. Keräämme myös muita tarvittavia tietoja palvelujemme tarjoamiseksi tai sopimuksen täyttämiseksi. Keräämme tietoa myös evästeiden ja muiden seurantateknologioiden avulla saadaksemme tietoa käyttäjien selailutavoista ja käyttäytymisestä verkkosivustollamme.

  • Keräämämme tiedot:
  • - Nimi
  • - Sähköpostiosoite
  • - Puhelinnumero
  • - Osoite
  • - Käyttäjätunnus
  • - Selailutiedot

Käytämme kolmannen osapuolen palveluita, kuten analytiikkatyökaluja, mainosverkostoja ja sosiaalisen median työkaluja, joiden avulla keräämme tietoa verkkosivustomme käyttäjistä. Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää omia evästeitään ja muita seurantateknologioita verkkokäyttäytymisen analysoimiseksi ja mainosten kohdentamiseksi.

Miten käytämme kerättyjä tietoja

Käytämme kerättyjä tietoja tarjotaksemme sinulle palveluitamme, hallinnoidaksemme tilauksia, vastataksemme kyselyihin sekä lähettääksemme sinulle tärkeää tietoa verkkosivustollamme tapahtuvista muutoksista tai päivityksistä. Voimme myös käyttää tietoja markkinointitarkoituksiin, kuten lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä tai tarjouksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin ilman suostumustasi. Voimme kuitenkin jakaa tietoja luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Nämä yhteistyökumppanit ovat sitoutuneet käsittelemään tietoja luottamuksellisesti ja turvallisesti.

Suojellessamme tietojasi käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia varmistaaksemme tietojesi turvallisuuden. Käytämme SSL-salausta ja muita turvallisuustoimenpiteitä estääksemme luvattoman pääsyn henkilötietoihin.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme keräämiämme tietoja vain niin kauan kuin on tarpeellista tietojen keräämiseen liittyvien tarkoitusten täyttämiseksi tai lain asettamien velvoitteiden täyttämiseksi. Kun tietoja ei enää tarvita, ne poistetaan tai anonymisoidaan asianmukaisella tavalla.

  • Käyttäjätilitiedot säilytetään, kunnes käyttäjä pyytää tilin poistoa.
  • Tilauksen tiedot säilytetään siihen asti, kun tilaus on käsitelty ja toimitettu.

Käyttäjällä on oikeus saada kopio omista henkilötiedoistaan, pyytää tietojen muokkaamista tai poistamista sekä vastustaa tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin. Lisäksi käyttäjällä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos hän katsoo, että henkilötietojen käsittelyssä on rikottu voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.